úterý 1. května 2018

Pivovar Jarošov 2018


Ahoj cykloturisti, dnes je v jarošovském pivovaře den otevřených dveří.  Vyrazil jsem odpoledne po cyklostezce do Napajedel podél řeky Moravy. Jel jsem proti větru a pletl se mezi stovkami cyklistů. Už jsem se těšil, až sjedu na cestu do Topolné. Z Topolné se jede po cyklotrase určené pro horská kola. Podklad je z velkého kamení.

V Jarošově jsem dojel k pivovaru a všude bylo ticho a prázdno. Objel jsem pivovar a vydal jsem se směrem do Hradiště. Tam jsem u cesty našel nový pivovar. Nedalo se to minout. Všude stála opřená jízdní kola. Jako by to byl sraz cyklistů. Prohlídky pivovaru byly na objednávku a časy už byly vyčerpány. Já jsem si koupil pivo v plastové láhvi. Je to 18%, tak si to nechávám na sobotu. Asi to bude hodně silné.

Po prohlídce jsem se rozhodl vyrazit domů a v té chvíli začala hrát hudební kapela. Už jsem se však nevracel a jel směrem do Topolné. Za Topolnou jsem vyrazil serpentinami do Komárova. Na podzim se zde jezdí závod automobilů Barum Rallye. Dnes zde však byl klid. Z Pohořelic jsem se spustil do Otrokovic a prohlédl si, jak pokračuje výstavba dálničního obchvatu.

Ujel jsem 42 km, se slabým větrem.

01.05.2018

Karel




Žádné komentáře:

Okomentovat