sobota 25. února 2017

Dobrá večeře



Ahoj cykloturisti, dnes se udělal konečně hezký den a já si můžu po práci vyjet do okolí. Od rána fouká vítr, ale není to tak hrozné. Dá se proti němu jet. Jen jsem si musel zapnout bundu až ke krku. Je to nepromokavá reflexní bunda a je jasné, že až přijedu domů, tak budu dobře propocený. Jezdím v ní do práce, aby mě řidiči dobře viděli.

Jen kousek za firmou jsem našel na cestě rohlíky. Tak a už vím, co budu večeřet. V Sazovicích jsem minul sportovní areál a ještě se tam nikdo nekoupal. Ani žádná slečna tam nechytala na své tělo bronz.

V Tlumačově jsem dostal nápad, že nepojedu domů přímo, ale zajedu si do Kvasic k řece Moravě. Tak jsem si udělal výlet ještě krásnější jízdou podél řeky a zapadajícím sluncem. Bylo to krásné a hezký závěr dne.

Na poslední fotce vidíte, co jsem si dal na večeři. K večeru mně bylo na kole zima a musel jsem si dát do čaje na ohřátí rum. Dobře se na ty večerní rohlíky podívejte, jak jsou hezky vypečené a křupkavé. Takové dobré rohlíky s máslem a bílou kávou jsme dostávali v nemocnici v Uherském Hradišti. Od té doby mám rád rohlíky s máslem. To by nikdo nevěřil, že pobyt v nemocnici může zanechat dobrou vzpomínku.

Za celý den jsem ujel 36 km ve studeném větru.

24.02.2017

Karel

Fotky :


 


Žádné komentáře:

Okomentovat