sobota 2. ledna 2016

Kříž Tečovice



Ahoj cykloturisti, máme zde druhý den roku 2016 a já jsem se vydal na malý výlet po sněhu. Vyjel jsem z Otrokovic po cyklostezce a potkával jsem hodně cyklistů. Vypadalo to tak, že měli závod po mojí cyklostezce do práce. Někteří měli i maškarní masky. Za jednou skupinkou jsem jel stoupání na dálniční most. Ten kluk vyloženě na kole trpěl. Říkal, že je to vražda takový kopec. Asi přes svátky hodně jedl.

Já jsem je opustil a vydal jsem se po polních cestách na kopec nad Sazovice. Chtěl jsem se rozhlédnout po okolí. Krajina byla bílá, a mlhavá. Na fotkách není nic pěkného vidět. Nakonec jsem sjel dolů ke kříži. Je zde nová stromová alej a rybníček na zachytávání vody z polí. U kříže by se dalo hezky posedět.

Domů jsem vyrazil po panelové cestě. Potkal jsem závodní auto a raději jsem vjel do pole. Bál jsem se, že dostane na zledovatělé cestě smyk. Ve všech zatáčkách, které jsem dnes viděl, bylo vidět stopy po havarovaných autech. Po cyklostezce podél řeky Dřevnice to byla pohoda. Sníh je pevný a jede se po něm dobře.

Dnes ráno jsem si před domem umýval kolo. Kolem šla skupinka kluků a holek tak kolem 15 roků. Poslouchali Rep v Českém jazyce. Bylo to něco ve smyslu, aby sbalili svůj život. Nic optimistického. Život je na hovno. K tomu mluvili tak sprostě, že to nemůžu napsat. Tak si kladu otázku? Co naši společnost čeká? Ani netoužím být jednou důchodcem. Tito mladí mě budou na potkání okrádat a mlátit.

Ujel jsem 14 km po sněhu.

Karel

02.01.2016

Fotky :



Žádné komentáře:

Okomentovat